29000.00 EUR

Cartierul Latin, Ghencea Bucuresti

  Garsoniere

Suprafata 36 mp An 2017 Decomandat Etaj 2 din 6
Cartierul Latin, Ghencea,
Cartieru Latin, Prelungirea Ghencea, proprietar direct, garsoniera dubla, etaj 2, cu dormitor si balcon mare, comision 0%, confort 1 sporit, Ratb 122, 485, 222, se acepta toate tipurile de credit
Garsoniera dubla cu dormitor separat, confort 1, cu o suprafata totala utila de 36mp.Apartamentul face parte dintr-un imobil nou P+6 et cu lift ultra modern,situat la 2-3 minute de statia RATB( 122,485,221) Pozitionarea excelenta a imobilului permite accesul facil proprietarilor catre punctele de interes din zona printre care enumeram: Mega Image, Kaufland, Lidl , 7 minute de viitoarea statie de metrou Brancusi .Structura imobilului este formata din cadre si grinzi din beton si compartimentata cu caramida termoizolanta Porotherm de 25 cm. iar intre camere cu caramida de 12,5 cm. La exterior beneficiaza de sistem termo cu vata bazaltica. Finisaje si dotari la alegere:Gresie, faianta, parchet - Usi de interior - Usa metalica intrare antiefractie, Centrala proprie de apartament - Calorifere - Tamplarie PVC low-e cu 7 camere - Obiecte sanitare in baie. Colaborare cu agentii inobiliare. Direct Dezvoltator!!!


Telefon: 076542012

 Published date:

26/02/2018

 Judeţ:

Bucuresti

 Oraş:

Bucuresti

 Cartier:

Ghencea

 Views

5
Informaţii utile

  • Evitaţi escrocheriile şi plătiţi direct (în mână) sau prin PayPal
  • Niciodată nu plătiţi prin Western Union, Moneygram sau alte servicii anonime de plată.
  • Nu cumpăraţi sau vindeţi înafara ţării voastre. Nu acceptaţi cecuri dinafara ţării
  • Acest site nu este implicat în nici o tranzacţie şi nici nu controlează plăţile, transportul, garanţia tranzacţiilor, nu oferă "protecţia cumpărătorului" dar nici "certificarea vânzătorului".

Comentarii

     Lasă un comentariu (mesajele ofensatoare şi cele spam vor fi şterse)

    Anonim

    Contactează editorul